Home » De-ale mele » Concediul de vara la mare

Ne-am decis cu toti sa ne luam liber pentru acea perioada si nu am stat prea mult la discutii si ne-am decis sa nu facem nici o rezervare pentru ca in anii trecuti am regretat ca nu am apelat la cei care ofera gazda, mai bine zis oamenii aceea de pe strada care stau cu cheile si iti arat mai mult prin gesturi ca va pun la dispozitie o casa pentru o perioada de o saptamana, cateva zile sau dupa caz mai multe saptamani. Bineinteles ca acest lucru nu este deloc legal si vad ca politia nu face nimic in acest caz.

Fara prea multe detalii, am ajuns in Eforie, la o vila superba care pe mine m-a impresionat la maxim. Un lucru am putut sa il remarc a fost gardul, foarte impresionant, cu multe modele, din beton si etc. Am auzit ca a fost facut de o firma numita Petrifalean sau mai bine zis asa mi-au spus cei de la vila. Acolo am petrecut mult timp, iar noaptea petreceam momente deosebite in cluburi, plimbari in Costinesti.

La sfarsit am petrecut o zi in Mamaia si nu am regretat deloc. Totul a fost minunat si astept cu nerabdare sa imi iau iar concediu pentru un sejur la mare in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website