Home » De-ale mele » Prezentarea laptop-ului meu Asus K55V

M-am decis ca astazi sa va prezint laptop-ul meu care imi permite in acest moment sa detin doua sisteme de operare, dintre care unul windows 7 si altul windows 8. Nu prea mai lucrez cu windows 7 pentru ca imi place mult windows 8 si am reusit sa ma obisnuiesc cu el. Nu detin licenta dar in curand as vrea sa imi achizitionez pentru ca imi va trebui la firma si consider ca este foarte important asta cand vorbim despre mediul online.

Laptop-ul meu este dotat cu un procesor I5 2.5 ghz care imi ofera o rapiditate in accesul de fisiere sau programe foarte mare. Ramul de 6 giga imi permite rularea in acelas timp a mai multor aplicatii, iar hdd de 750gb imi ofera posibilitatea de a rula in acelas timp cele doua sisteme de operare. Un lucru care imi place mult la el este felul in care reuseste sa imi confere o stare de relaxare prin tastatura si metalul cand stau cu mana pe laptop cand scriu.

In timpul liber datorita placii video nvidia de 2gb si a procesorului I5 dotat cu placa video integrata, pot rula in jur de 99% dintre jocurile de pe piata. Imi place sa imi petrec timpul util si sa nu-l pierd pentru niste prostii cum ar fi accesul pe facebook si retele de socializare. In acest moment il am destul de incarcat insa vreau sa ma ocup de el in momentul in care voi achizitiona sistemul de operare licentiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website