Home » Stiri » Blogosfera romaneasca intra la analize

Se aude ca ar fi un fel de media si ca este sustinuta numai in urma rezultatelor. Cred ca este ceva adevarat deoarece nu am auzit pe nimeni schimbandu-si parerea, ba mai mult ciscula tot felul de vesti cum ca se incearca sau s-ar incerca crearea unui blogger roman, in urma unui sondaj de opinie. Mi se pare foarte interesant si e o politica de marketing foarte bine care are succes, cel putin in tara noastra.

Raspunsurile amatorilor de blogging vor arata ce categorii de bloguri prefera, care sunt sursele subiectelor, precum si alte lucruri interesante, cum ar fi daca citesc alte bloguri si ce bloguri. Se va depista astfel in ce sens a crescut sau nu blogosfera romaneasca, dar cel mai sigur prima varianta. Se observa si o crestere seminificativa, in sensul ca daca acum cativa ani se foloseau de catre romani doar platformele disponibile, acum, in prezent, este la moda ca fiecare persoana capabila, sa foloseasca un domeniu web propriu, unde isi pot crea si satisface propriile cerinte, propriile nevoi si dorinte.

Sunt multi care se apuca de blogging din placerea de a povesti si au mare succes pentru ca sunt vizitatori interesati de unele povesti de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website