Home » De-ale mele » Cum sa ne traim viata in aceste timpuri

Nu stiu daca constientizati, dar nici parintii nu pot sa ne sustina pana la sfarsit, niciodata nu sti cand ei nu mai sunt si ajungi sa stai singur, si nestiind sa faci nimic s-ar putea sa o iei direct in brate.

Trebuie sa stiti ca din punctul meu de vedere, varsta de 16 ani este potrivita sa te apuci sa iti castigi banii tai, ca sa nu mai depinzi de nimeni, ca niciodata nu e ine sa depinzi de cineva. Imi aduc aminte cand mi-am luat primul meu pc. Ce bucuros eram ca nu mai stateam sa le cer voie parintilor pentru a umbla pe calculatorul lor. Cu toate ca aveam un calculator foarte slabut, o buna perioada de timp a reusit sa fie unul dintre pc-urile mele, in care ma si jucam jocuri, navigam pe internet si nu numai. Procesorul era undeva la 600mhz, 12 gb hdd, ram 256, placa video 8 mb. Ce ma mai jucam nfs, mama era nebunia mea cea mai mare. Cand ne bloca ori dadeam cu pumnii in el si il injuram, ori il mangaiam si ii ziceam sa se miste si el odata.

Nu trebuie sa gandim asa, ca daca avem o viata, trebuie sa o traim la maxim, pentru ca treburile nu stau chiar asa. Noi trebuie sa ne asiguram spatele, si sa nu ajungem in situatia in care nu mai suntem in stare de nimic. Trebuie sa ne obisnuim cu greutatile, pentru ca nu se stie niciodata cum ne duce viata, si pe ce teritorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website