Home » De-ale mele » Ziua de 23 februarie intr-un restaurant

In urma cu o 2 saptamani am fost sunat pentru un eveniment pentru o anume petrecere, cununie civila intr-un loc din centrul orasului, un restaurant destul de dragut de acolo. Dupa ce am stabilit ora , ziua si locatia am decis sa ne intalnim intr-o zi pentru a prezenta un anumit program pentru sonorizare muzica. Intr-un final am stabilit totul, s-a acordat si un mic avans iar dupa aceasta a ramas sa ne intalnim in data de 23 februarie.

Ajuns acolo, am avut surpriza ca langa localul in care eu aveam sonorizarea muzica, sa cante numai Florin Salam, copilu de aur si adrian minune, si am inteles ca era o nunta tiganeasca. Nu pot sa descriu cat de ingrozitor cand am vazut o tiganca in mijlocul orasului, domnule in centrul orasului sa isi ridice fusta pur si simplu si sa se usureze. Foarte urat cred ca nici chiloti pe ea nu avea ceva cu totul de nedescris urat la maxim.

Dupa ce am intampinat toata lumea am inceput programul insa totul a fost destul de complicat mai ales ca marea majoritate erau persoane peste 40-50 de ani. Muzica bineinteles ca trebuia impartite pentru persoane care doreau sa danseze pe muzica de varsta lor si alte persoane care sa danseze pe muzica de varsta mai joasa.

Ca in fiecare eveniment apare cate un dement care strica tot, nu ii place nu stiu ce , bea prea mult si nu il multumeste nimic. A venit chiar de cateva ori la mine a inceput sa vorbeasca urat, m-a amenintat chiar ca ma spune la toata lumea ca nu stiu sa imi fac treaba, lucru care l-a facut si m-a deranjat la maxim. Nu am mai rezistat si am oprit muzica, la care au venit mirii ( cununie religioasa ) nasii si socri, si totul s-a lamurit si a fost super ok.

Oamenii de acolo erau imbracati in tinute normale, barbatii in special cu costumuri pentru varsta lor.  Am fost impresinat de o oarecare domnisoara cred ca era singura mai tanara de acolo care avea o rochie deosebita. Acest eveniment imi amintesc de emisiunea mireasa pentru fiul meu emisiune foarte vizionata de mine gasita pe google.

Evenimentul a fost destul de nebunesc mie personal nu mi-a placut deloc, si astept un alt eveniment pentru a-mi reveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website