Home » De-ale mele » Terminarea celor doua cursuri

Cursurile au durat cam 3-4 luni, timp in care am invatat cam tot ce tine de publicitate, promovare, respective xhtml, html, webdesign in special. Prima data mi s-a parut destul de complicat, si nu am crezut ca voi face fata, dar am ajung cu timpul sa invat, si sa ma descurc in orice situatie. Am pornit cu o nota de 6, si am terminat cu noua 10, bineinteles media va fi undeva intre 9 si 10. Sunt foarte multumit de aceasta medie, dar si de specializarea in care voi fi.
La ce se refera mai exact acest webdesign ? In acest domeniu se pot castiga foarte multi bani. De la 50 de euro minim, pana la 200 poate chiar 500 de euro doar pentru un site ? Pentru multi aceasta chestier este foarte usoara, insa daca pornesti cu un site, va trebui in acesti bani sa incluzi si domeniul, gazduirea, promovarea si munca psihica la urma urmei. Astfel cu suma de 500 de euro, tu s-ar putea sa ramai cam cu 200, poate chiar 300, aici depinde foarte mult de partenerii tai, in ceea ce priveste promovarea, hostului si asa mai departe.
In categoria de publicitate, aici intervine o notiune destul de interesanta. Mai exact trebuie sa aveti mai multe site-uri si sa promovati site-ul respectiv prin advertoriale in primul rand, promovare pe internet, prin ziare, la tv acum depinde de site-ul care trebuie facut. Daca este un magazin, si dorim sa ii facem promovare foarte buna, va trebui sa facem si o promovare pe net, prin ziar, mas media si multe alte lucruri.

Dupa parerea mea cursurile mele m-au specializat in aceste doua domenii, si o sa fac un succes in aceste doua lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website