Home » Turism » Locatie turistica pentru timp liber

Minicipiul Rădăuți este unul foarte frumos din punct de vedere structural cât și din punct de vedere al curățeniei de pe străzi. În ziua de astăzi, foarte puține localități mai dau dovadă de omenie și au grijă ca orașul lor să arate splendid, să se ocupe de el astfel încât să nu arate ca o ghenă de gunoi.

După cum spuneam, foarte puține se mai ocupă de acest lucru iar unul dintre ele este chiar Rădăuți. Pe lângă priveliștea minunată de care dispune, și curățenia este la ea acasă. În caz că vreți să vizitați acest municipiu, vă vom oferi câteva informații legate de cazare și anume cazare hotel rădăuți.

Hotelul este unul dintre cele mai vechi așezări ale municipiului, fiind încărcat de o istorie pe care nici măcar nu ne-o imaginăm iar prețurile sunt unele dintre cele mai accesibile pentru fiecare persoană în parte. Seriozitatea angajaților este foate bună și denotă profesionalism, un lucru foarte bun pentru un hotel. Până la urmă, un client mulțumit va mai reveni încă o dată. Hotelul are peste 10 etaje iar dacă optați pentru un loc la un etaj superior veți avea șansă să aveți o priveliște minunată asupra municipiului cât și al locurilor apropiate.

De asemenea, hotelul vine cu dotări performante cât și cu aparate fitness, o piscină foarte îngrijită în care vă puteți duce ori de câte ori aveți plăcere și cu un teren de tenis. Din păcate, echipamentul nu este suprotat de către hotel, acesta având un parteneriat cu firma care se ocupă de întreținerea terenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website