Home » De-ale mele » Nunta de vis din Mai

De unde si melodia cu Ma insor la anu-n mai, putem spune ca a fost o nunta de vis cu multi invitati, cu momente spciale in care toata lumea s-a simtit bine. Nici nu a durat bine relatia, ca s-au decis ca sunt facuti unul pentru altul si barbatul a cerut-o pe fata spunandu-i ca o iubeste foarte mult si ea este fata visurilor. Nu este chiar atat de simplu nu poti sa spui ca iubesti o fata asa dintr-o data si sa spui ca gata cu ea imi voi petrece toata viata. Din aceasta cauza nu rezista relatiile chiar atat de mult din simplu fapt ca lumea asa gandeste si face acest lucru din dragoste. [ sa nu ne mai lungim prea mult ] .

Evenimentul a avut loc intr-un restaurant din zona, un restaurant de 4 stele + hotel foarte impresionant dupa parerea mea. Acolo a cantat  Sorin prahoveanu un mare artist impreuna cu formatia sa, format din 2 persoane la orga, acordeon, inca 2 persoane la voce, vioara si saxofon, foarte frumos dar si pretul foarte mare de 100 de mil destul de mare zic eu.

Au fost si momente speciale, mireasa si mirele au fost plimbati prin oras cu o super limuzina care a impresionat lumea. Limuzina era bineinteles inchiriata si acest lucru cu inchirierea este foarte ok pentru ca nu iti trebuie mai mult de cateva ore. Andvas este una dintre firmele cu care ginerica a colaborat si s-a decis ca a fost foarte frumos. Pe langa asta a fost frumos cand s-a furat mireasa, acel moment cand toti erau emotionati dar cel mai rau ginerica,…. declaratia de dragoste, dansul care a fost provocat si poruncile, banii etc, au fost incantatoare.

Pot spune ca mi-a placut foarte mult si am fost foarte impresionat. Mult succes le doresc si vreau prin aceasta cale sa le multumesc ca m-au invitat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website