Home » Diverse » Invitatiile de nunta la un eveniment

Cel mai mare ,special,important si mult asteptat eveniment din viata unei femei,sau chiar din viata unui cuplu,este,fara indoiala,nunta si de aceea fiecare detaliu trebuie luat in serios si pregatit cu grija.Primul lucru care anunta marele eveniment este,cu siguranta,invitatia de nunta care trebuie special conceputa in functie de personalitatea viitorilor miri,principiile acestora si tematica nuntii.De aceea trebuie sa fim foarte atenti pana si la cele mai mici detalii,cum ar fi :hartia din care este conceputa invitatia,forma literelor,marimea si culoarea acestora,plicul in care este pusa etc.
Ornamentarea invitatie este in principiu sugestia unor simboluri care tin de cultura si obiceiurile comunitatii din care fac parte cei doi indragostiti .De exemplu,porumbeii simbolizeaza pacea,fluturii cu bucuria,vara,armonia si frumusetea,copacul simbolizeaza viata si familia,randunicile sunt asociate caminului,primaverii si norocului etc.
Intotdeauna ar trebui sa alegeti un designer priceput pentru a crea un tipar unic al invitatiilor in functie de preferintele celor doi indragostiti,.Acestea ar trebui sa fie elegante,rafinate,pentru a starni interesul celor invitati.Invitatiile ar trebui sa fie concepute in functie de statutul invitatilor (prieteni,parinti,nepoti,copii,persoane oficiale etc. ) si de categoriile de varsta ale acestora.Nu este tocmai o munca usoara,nu-i asa? Designerul care va va sfatui in legatura cu invitatiile de nunta ar trebui sa consulte mai intai persoana care se ocupa de organizarea evenimentului,pentru a ajunge la un comun acord cu tematica nuntii ,ornamentele,paleta de culori,gusturile mirilor etc.
Acestea ar trebui livrate personal,aproximativ cu doua luni inainte de nunta,pentru a vedea reactia viitorilor invitati.
Exista persoane indemanatice si talentate care isi creeaza propriile invitatii de nunta.Insa nu toata lumea poate face acest lucru,de aceea apelam la diverse persoane cu experienta in acest domeniu care pot face invitatii de nunta intr-un timp scurt,pe placul nostru.
Un prieten ce face poze pe la nunti mi-a recomandat sa intru pe un site si intr-adevar au invitatii de nunta foarte frumoase si la preturi bune,pe care chiar le recomand viitorilor miri,gasind aici diverse modele foarte atractive.
Asadar,sper ca v-am fost de ajutor si ca veti fi si voi impresionati de invitatiile gasite si veti gasi cateva pe placul vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website