Home » Utile » Achizitionarea de containere

Ce este un container? Este o constructie usoara,modulara,avand multiple posibilitati de intrebuintare in functie de preferintele oamenilor si domeniile de utilizare.

Exista o mare varietate a domeniilor de utilizare ale containerelor,de exemplu :birouri,spatii de locuit,grupuri sanitare,vestiare,santiere,containere frigorifice,garaj,bucatarie,sala de mese,cabina de paza,containere comerciale,sala de sedinte,depozit,laborator,statie electrica,punct medical,casierie,telefonie, containere publicitare etc. De obicei,acestea sunt incaperi izolate termic si fonic de dimensiuni variate,se pot instala sau muta chiar si pe suprafete instabile,se pot amplasa si supraetajat,si se pot optimiza in functie de necesitatea fiecarei persoane/angajat.

De ce sunt utilizate containerele?Sunt foarte rezistente la socuri ,intemperii sau alte fenomene naturale.Au dimensiuni standard si se transporta optim pe cale rutiera,feroviara sau maritima.Aceste spatii sunt ideale,mai ales pentru muncitorii din santierele de constructii sau atunci cand exista necesitatea achizitionarii unui spatiu intr-un timp foarte scurt.Mobilitatea acestora ofera deasemenea posibilitatea de a fi transportate in siguranta si montate in scurt timp si diverse locatii,in functie de preferintele proprietarului. In ciuda folosirii unor materiale destul de usoare,totusi,acestea sunt foarte rezistente,permitand containerelor o buna rezistenta pe o durata lunga de timp.

Avand un parteneriat cu un prieten care lucreaza in domeniul constructiilor, si cautand astfel de containere,am vazut cateva modele foarte interesante si variate de containere pe internet, unde am putut vizualiza si o galerie foto suficient de sugestiva incat sa ne convinga.Cautam pe net containere ieftine,iar pe acest site chiar le-am gasit,observand chiar si diferite promotii.Cu ocazia aceasta am aflat si ca pot fi realizate si module din mai mai multe containere prin elimintarea peretilor despartitori,creand astfel mult mai mult spatiu in diferitele scopuri pentru care containerele sunt achizitionate.Societatea Bogaxa este o firma din Brasov,daca nu ma insel,iar dupa ce am vorbit cu ei ,le-am putut achizitiona intr-un timp destul de scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website