Home » Diverse » Promovarea unui site in motorul google

Este mult mai usor sa promovezi un site care deabia l-ai creat decat unul care are o vechime mai mare si a fost penalizat. Daca s-a intamplat asta imediat redirectionati tot ce aveti de pe un domeniu pe altul ca sa faceti totul sa fie ok. Ca sa va spun mai exact ce aveti de facut, trebuie in primul rand sa luati in calcul varianta ca trebuie sa stati putin si sa promovati site-ul respectiv si nu chiar atat de usor, adica va trebui sa va dedicati cateva ore pe zi, in cazul in care doriti sa nu dati nici un ban, daca doriti sa faceti promovare o sa va coste foarte mult, pentru ca ce o sa va spun eu acum o sa coste destul de mult.

In primul rand continutul unic, de minim 500 de cuvinte, dupa care o sa incepeti sa faceti comentarii pe blog-uri dofollow in special, si nu comentarii spam, ci acele comentarii care o sa va puna site-ul in valoare, pe pagerank-uri mari, apoi inscrieri in directoare, directoare de articole si postarile pe forum ce sunt destul de interesante si va ajuta foarte mult.

Luati in calcul ca absolut ce o sa faceti atat la comentarii dofollow, directoare web, directoarele de articole si absolut orice chestie pe care o sa o faceti trebuie sa fie continut unic si de calitate. Descrierile chiar si title-urile trebuie sa fie unicate ca sa obtineti rezultattele pe care toata lumea si le doreste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website