Home » De-ale mele » Marele meu vis de a parasii tara

Ideea in sine se refera la cele mai cautate domenii din Romania si problemele adolescentilor care termina o facultate. Astazi, dupa ce am plecat de la meditatii, stateam si ma gandeam ce imi spunea doamna de acolo, profesoara de mai multe materii. Ca sa fiu sincer nici nu am inteles prea mult in ce domenii lucreaza, insa daca ii vedeti casa, spuneti ca asa ceva nu gasiti decat in poze. Eram 4 copiii odata, si ia 50 de lei pentru 2 ore, si va dati seama ca ia dintr-un foc 200 de lei in doua ore, deci wow, dar sa trecem la subiectul nostru. Efectiv eu i-am spus ca vreau domeniul Ase din Bucuresti, pe un profil care ea mi-a spus ca nu exista, profilul se refera la economie.

Multi au impresia ca daca gata terminam o facultate imediat gasim de lucru. In acest moment o facultate este o varianta destul de cautata si efectiv toata lumea face asta, deci e ca si cum ne duelam in ceva in care toata lumea este profesionist. Acum ca sa te angajezi trebuie sa ai relatii, sa cunosti nu stiu ce cine ca sa poata sa te bage nu stiu unde. Eu am varsta de 18 ani, si lucrez in domeniul internetului de peste 5 ani. Probabil ca multi se vor intreba ce cautam atat de mic in domeniul internetului, insa eu imi amintesc ca am avut primul meu forum cum era atunci pe forumgratuit, un site care a avut foarte mare succes, undeva la 200-300 de vizite pe zi, cu 100 de utilizari minim in fiecare zi. Pana cand un invidios mi l-a raportat la forumgratuit si mi l-au inchis imediat. Multe chestii pana am ajuns eu sa lucrez in domeniul seo, am terminat si cursuri in domeniul webdesign si advertising.

Marele meu vis este sa ma duc in afara, in Marea Britanie, si sa ma stabilizez acolo cu iubita mea. Poate chiar suna putin nasol la ureche, insa am aproape un an cu iubita mea si suntem de nedespartiti. Cu toate ca ne certam mereu, nu ne-am despartit niciodata nici macar o zi. Cam asta este viata mea, dar nu mai vreau sa fie in Romania, vreau sa plec anul viitor in Marea Britanie macar in vizita. Sa cobor din avion si sa nu ma mai intorc. Ce as vrea cand ma voi  intoarce acasa, este sa imi inchiriezi o masina, prin intermediul serviciului rent a car cluj airport si sa vin acasa intr-o masina luxoasa doar asa sa ii oftic pe toti.

Ideea  este urmatoarea, in acest moment nu mai conteaza atat de mult ce facultate faci sau alte chestii, pentru ca nu se mai cauta asa ceva, acum se cauta cursurile practice sau sa lucrezi intr-un domeniu in care ai mai lucrat ceea ce este destul de complicat. Ideea ca sa pleci  in afara sa castigi bani este foarte complicata, insa daca vrei sa faci cum fac eu, adica sa plec sa fac rost de niste bani pentru a-mi incepe noua investitie, si noile mele proiecte este chiar o metoda foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website