Home » De-ale mele » Acel moment cand esti indragostit

In ultima vreme am inceput o fata care m-a impresionat extrem de mult si pot spune din toata inima mea ca o iubesc si vreau sa imi impart viata cu ea. Stiu, este devreme sa ma gandesc la asta multi au spus asta, insa eu simt ca totul este ok si ca in fiecare dragoste mai exista certuri, conflicte nemultumiri, o relatie fara cearta nu o putem considera relatie, doar in cel mai bun caz in care amandoi sunt foarte calmi lasa amandoi si etc, insa mereu intervine cate ceva, cel putin la mine asta. Totusi sunt momente din viata mea cand nu este nici un fel de conflict, si stiu ca acest lucru se intampla la inceput, dupa ce totul o sase lamureasca totul va fi frumos, nu va mai exista vreo cearta, totul va fi minunat.

Imi amintesc primul moment din viata mea cand am vazut-o, a fost o senzatie uimitoare, iar in momentul in care mi-a spus ca vrea sa ne revedem la o intalnire am fost foarte incantat, si nu regret ca o iubesc. Imi amintesc primul moment cand am atins-o, am simtit ceva ce numai o persoana indragostita poate simti. Primul moment si prima noapte a fost sensibila in care amandoi fiind o fire foarte nebuna totul a decurs “nebunesc ” . Cu toate acestea lenjeria de pat este importanta, citind si pe acest site mi-am dat seama ca aceasta lenjerie contribuie si la excitarea corpului si nu numai.

Pot sta o zi intreaga si sa scriu peste 5 articole despre aceasta tema, viata este frumoasa si trebuie traita la maxim. Cand iubesti, nu iti dai seama de niste lucruri, dar cand ajungi sa te desparti de persoana care o iubesti si este indragostit simti ca esti cel mai singur chiar daca tu erai obisnuit sa fi o persoana singuratica. Daca iubesti pe cineva asculta-mi sfatul lasa de la tine, lasa orgoliu si urmeaza-ti inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website